InfoTainment Media

 

Logo og navn_transparent 2

FerieBlogger.dk 

Den digitale verden har overtaget kommunikation, information og underholdning. Aviser, bøger og magasiner lever videre på nettet. Trykkerierne lukker og det samme gør det omrejsende cirkus. Vi lever i et paradigmeskifte og vi er allerede langt inde i fremtiden.

Uafhængig Information

InfoTainment byder på et univers af crossmedia, der indeholder alle de mediaformer, der kan udgives i det digitale medie.
Temablogs, podcasts, videokanaler, e-bøger, lydbøger og professionel e-learning er umiddelbart porteføljen.
I et tæt samarbejde med vores kunder, annoncører og mediebrugere, danner vi et stærkt SEO-fungerende synergicenter med producenter, der målretter budskaberne og kampagnerne direkte til det udvalgte segment.

76% har større tillid til informationer og anmeldelser fra uafhængige medier end virksomhedernes egen information.

Dette betyder, at InfoTainment skaber en langt højere grad af troværdighed og loyalitet over for produkterne eller brandet, end den traditionel Content Marketing.
Mediet kan være sponseret 100% eller indeholder hotlinks og reklameannoncer, hvor læseren/seeren kan hente mere inspiration eller foretage sine bestillinger og køb. Men, det der betyder meget er, at vores redaktionelle arbejde ikke går på kompromis med vores integritet og troværdighed i mediet.

FirmaMedia

InfoTainment skaber jeres eget medie med et såkaldt FirmaMedia-produkt. Når vi indgår i et strategisk partnerskab, så opnås der et stærk og troværdigt supplement til jeres egne direkte kampagner fra marketingsafdelingen.
Med bloggere og journalister, som influentere (ambassadører, bliver jeres budskab gjort endnu mere værdifuldt.
Kunderne er idag på internettet, de bruger de sociale medier og søger al information og underholdning på Facebook, YouTube, Twitter, Instagram og alle de andre digitale medier.
Erhvervsdrivende, virksomheder, organisationer, NGOer etc. mangler i dag den store udbredelse, som de traditionelle medie tidligere kunne tilbyder med fast læserskare og abonnenter. Tendensen viser også at læserne ikke besøger et bestemt medie for at orientere sig om dette eller hint, men læser det de bliver præsenteret for på internettet.
Se mere om FirmaMedia og Strategisk Partnerskab

GOOGLE er vejen til informationerne

DERFOR bruger vi udelukkende de digitale kanal for at skabe succesen.
Matchet mellem medierne og brandingen giver en umiddelbar og hurtig reaktion, stor synlighed og et aktuelt og dermed et interessant indhold for kunderne.
InfoTainment benytter sig af Rich Media annoncering, der skaber størst mulig synlighed, kundernes involvering og interaktion i kampagnerne.

Content Creators

Indholdet på InfoTainment skabes af uddannede og seriøse journalister, nogle af Danmarks dygtigste bloggere, radio- og TV-journalister, samt forfattere til e-learning og skuespillere til lydbøger.
Det vigtigste for InfoTainment er troværdighed. Vi er meget kritiske i forhold til indhold og Creatorens integritet og relevante content.
Teamet af Content Creators er stærke og kreative individualister, der kan skabe de historier og mediebegivenheder, der skaber et succesfuld samarbejde med vores kunder og partnere.

> 60% læser blogs !

Mere end 60% af den danske befolkning læser ugentligt blogs og det stiger med en eksplosiv fart.
Content Creators er, som “associated” på lige fod med det øvrige personale, medejere af medierne i InfoTainment.

Skriv et svar