Foredrag

… i hele verden

foredrag
Et foredrag med Vagn kan foregå On Location, som her i Berlin

Foredrag med globetrotteren, Vagn Molnit

“Verden har været min arbejdsplads i mere end 40 år” fortæller Vagn, der begyndte sin karriere i præstens rejsebureau “Tjæreborg Rejser” i 1976.
“Jobbet som rejseleder kan føre til mange ting, hvis man bare forlader det i god tid. Men for mig blev det en besættelse og passion at opleve verden.” fortsætter Vagn Molnit. “Dengang var der to muligheder for rigtigt at komme rundt i den store verden og samtidig leve af det, som sømand eller som rejseleder. Jeg valgte rejseledervejen, hvor jeg også fik mulighed for at fortælle og berige en masse dejlige mennesker med oplevelser, historie, musik, folklore og egentlige opdagelse.”

“Der er sket meget på de godt 40 år jeg har været i rejsebranchen.” kan Vagn Molnit fortælle, der til dagligt arrangerer special- og grupperejser og holder også foredrag om skønne, spændende og overraskende rejsemål i hele verden.
“Gæsterne på rejserne idag er i en helt anden kaliber end dem, der rejste i 70’erne. Det er de unge “interrailere”, der er blevet voksne. De kender verden, de ved hvad de vil, når de rejser ud og man kan ikke spise dem af med grisefester, loppemarkeder og et glas spumante.”
“Gæsterne i dag vil have kultur, opera, gastronomi, indlevelse og højdepunkter, der er mere end en alpetop. De vil søger baggrund og forståelse for det sociologiske aspekt i de lande og områder, som de besøger. Indianere er ikke længere bare rødhuder, men spændende folk, der tilhører de oprindelige indbyggere i f.eks. Nordamerika. Respekten for fremmed er stor – også i Afrika, hvor de lokale er ligeså interessante at møde, som den flotte natur og det spændende dyreliv.” og Vagn Molnit slutter af: “Jeg holder af at fortælle, er en “storyteller”, der igennem hele mit voksne liv er stået op om morgenen og kastet mig ud i nye eventyrer. I selskab med mennesker, der ser frem til at blive beriget på en spændende, hyggelig og måske anderledes rejse gennem sted, tid og holdninger.”